De juiste werkwijze

voor het juiste resultaat!

Het beste doet u de aanvraag via de email. Voeg hierbij eventueel een voorbeeldfoto aan toe zodat wij het product wat gepoedercoat moet worden kunnen bekijken. Geef ook aan wat voor materiaal het is en als het een gebruikt product is of het materiaal al behandeld is met bijvoorbeeld verf of zink e.d. Ook het aantal en formaat van het product is belangrijk. Heeft u al een kleur in gedachte dan kunt u deze aan ons doorgeven en ook of de kleur mat, zijdeglans of high gloss moet worden. Tot slot is goed om te weten wanneer u de producten graag klaar wilt hebben. Vanuit deze informatie kunnen wij goed een offerte maken. U kunt u altijd het product bij ons op kantoor komen bespreken mocht dat wenselijk zijn.

Na goedkeuring van de offerte gaan wij uw order in de planning meenemen en word u op de hoogte gehouden wanneer deze klaar zijn om opgehaald te worden. Is er afgesproken dat de producten opgestuurd moeten worden, dan krijgt u bericht als dit is gebeurt met een track and trace code per email.

Producten bespreken
Voordat wij uw producten kunnen poedercoiaten is het belangrijk om aan te geven of het om staal, verzinkt staal, RVS of aluminium gaat, gebruikt of nieuw.
Kleur/structuur
Met poedercoaten is elke gewenste RAL kleur in mat, glans of hoog glans mogelijk en kunt u een prachtige structuur kiezen, zoals een sinaasappelhuid of glad.
Productie
Zodra wij een akkoord hebben gaan wij aan de slag met poedercoaten van uw producten. Als deze klaar staat word u hiervan op de hoogte gebracht.
Ophalen/versturen
Wij bieden als extra service aan de producten netjes voor u in te pakken tegen beschadigen, Hierna kunnen de producten worden opgehaald of verstuurd.